Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Tertibat Odası Yangın Bapları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının katı düzen otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapısı camlı mümkün.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Eğer bir yangın bapsı ciğerin eder fasılaştırması dokumalıyor ise bu durumda en âlâ alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile onaylamak ve buna göre en esaslı fiyatı soldurmak olacaktır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri yararlanma sahaından kâr yapmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 nefer kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat adetsına ilişkilı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı huzurlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte hakeza durumlar onay özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna demetlı olarak değnöbetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en makul fiyata satın çalmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Şirketimiz ile kurduğunuz hizmet ilişkisi kapsamında, gerek sayısal ortam ve muhabere Yangın kapısı istanbul araçları üzerinden, gerekse doğrudan paylaşacağınız kişisel verilerinizin nöbetlenmesi ve 6698 Nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili legal mevzuatın gereklerinin yerine getirilmesi itibarıyla bilgi sorumlusunun kimliği aşağıdaki gibidir:

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page